Pregătire gratuită pentru BAC 2021, organizată online pentru elevii din toată țara

0
412

Programul se va desfășoară pe Google Meet și se pot înscrie elevii din toată țara. Cursurile vor avea loc în perioada 16 ianuarie – 12 iunie 2021, în fiecare săptămână, sâmbăta, cu excepția zilelor de concediu legal.

Orarul a fost stabilit în așa fel încât să permită elevilor participarea la programele de pregătire pentru toate disciplinele la care urmează să susțină proba scrisă în cadrul examenului de BAC 2021.

Astfel,

  • Între orele 9:00 – 10:30 se vor desfășura modulele la limba și literatura română,
  • Între orele 10:45 – 12:15 se vor desfășura, în paralel, modulele de la disciplinele istorie și matematică,
  • Iar începând de la ora 12:30 se vor desfășura modulele pentru disciplinele aferente celei de-a 3-a probe de la Bacalaureat (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie), de asemenea, în paralel.

Pentru fiecare disciplină se va crea un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice și elevi.

Înscrierea pentru participarea la activitățile didactice de pregătire pentru examenul de Bacalaureat se poate realizat prin intermediul unui Formular care poate fi accesat aici. În formular elevii trebuie să completeze numele, prenumele, adresa de email, școala la care învață, profilul, județul din care sunt și specializarea.

Ulterior înscrierii, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activitățile de pregătire și pe platforma Google Classroom.

Pentru Matematică, de exemplu, orarul este următorul:

Iar pentru Limba și literatura română orarul este următorul:

Programul modulelor de pregătire pentru examenul de bacalaureat, pentru fiecare disciplină, poate fi accesat aici:

Toate activitățile din modulele de pregătire pentru examenul de BAC 2021, se vor desfășura în mediul online, prin intermediul platformei Google Meet, iar pentru fiecare disciplină se va crea și un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice și elevi. Vă așteptăm la UVT, pentru cele mai bune rezultate la bacalaureatul din această vară,” a spus Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Pirtea.

Parteneri UVT pentru aceste activități: Consiliul Național al Elevilor, Consiliul Județean al Elevilor Timiș.

sursă: edupedu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here