Prima mască textilă care neutralizează COVID-19, purtată de iubita lui Ronaldo! Cât costă masca?

0
173
prima mască
Timp de citit: < 1 minute

Cristiano Ronaldo a apărut alături de iubita sa, Georgina Rodriguez, la gala Globe Soccer Awards. Aceasta a purtat prima mască textilă care neutralizează COVID-19!

Toți ochii au urmărit cum portughezul a primit premiul pentru „Jucătorul Secolului” la gala de la Dubai. Totuși, în centrul atenției a fost și partenera sa, de origini spaniole.

Georgina a purtat o rochie roșie cu paiete, dar ce e cu adevărat de remarcat este masca aleasă de aceasta. Spanioloaica a purtat la Globe Soccer Awards prima mască de protecție care neutralizează COVID-19!

Respectiva mască a fost lansată pe piață la sfârșitul lunii iulie, relatează Digi Sport. Produsul a fost aprobat de Institutul de Medicină Moleculară Joao Lobo Antunes şi apoi de Equilibrium, laboratorul de control al calităţii.

Masca ar reține 90,2% din Coronavirus, neutralizând virusul și evitând infectarea altor persoane.

La crearea acesteia a fost folosită tehnologia Ad-tech, cu mai multe straturi protectoare. De asemenea, masca e tratată hidrofob, astfel încât picăturile contaminate nu se fixează în țesătură. Georgina Rodriguez a făcut, bineînțeles, reclamă măștii pe Instagram.

Masca costă 8 euro și rezistă la 50 de spălări la 60 de grade, fără a-și pierde din proprietăți.

Sursa foto: Profimedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here