Protestatar „anti-botniță”, la Terapie Intensivă cu COVID

0
218
Timp de citit: 2 minute

Actorul Bogdan Stanoevici, protestatar „anti-botniță”, este intubat la secția ATI a Spitalului Sfântul Pantelimon din București. Fostul candidat la prezidențiale este intubat de ieri, 16 decembrie.

„Bogdan Stanoevici se află la ATI, intubat, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Ieri a fost intubat, se simțea rău de mai bine de două săptămâni. Acum se află în stare destul de gravă, dar medicii fac tot ceea ce le stă în putință”, a declarat o sursă din spital.

În acest an, Stanoevici s-a manifestat ca un protestatar al teoriilor conspiraționiste, pe care le-a inclus la protestele anti-mască.

Bogdan Stanoevici a fost ministru în Guvernul Ponta. Ulterior a primit din partea primăriței Gabriela Firea funcția de director al Circului Metropolitan București.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum: faptul că nu port mască este pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi. Oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat s-o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie. Chiar nu am timp de infecţii în acest moment”.

În 2019 a candidat la alegerile prezidențiale, iar în 2020 la Primăria Capitalei și la parlamentare. A fost reprezentant din partea Partidului Ecologist Român (PER), partid acaparat de cei din PSD: senatorul Șerban Nicolae, deputatul Liviu Pleșoianu, Codrin Ștefănescu și deputatul Cătălin Rădulescu – cu toții apropiați ai lui Liviu Dragnea, indezirabili în „noul PSD”.

Toate candidaturile lui Stanoevici au fost ca efect de amuzament, încheindu-se cu rezultate penibile, cu mult sub marja de eroare.

sursă foto: antena3.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here