PS Sofronie Suceveanul: „Nu realizați că nu e vorba de virus?!”

0
7205

PS Sofronie Suceveanul, unul dintre arhiereii Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi din România a făcut mai multe declarații referitoare la sitația actuală din lume, dar și la vaccin.

„Ne vaccinăm? Întrebarea pusă de milioane și milioane de creștini, speriați de această pandemie inventată.

«Fricoșii nu moștenesc Împărăția lui Dumnezeu», spunea Sf. Apostol Pavel.

După ce biserica noastră a luat act de pericolul vaccinării și prin gura Înaltpresfințitului și Mitropolitului nostru Vlasie Mogârzan, v-am transmis poziția noastră, și din punct de vedere duhovnicesc, dar și din punct de vedere medical și moral.”

Puteți citi aici declarația IPS Vlasie, Mitropolitul BORSV din România, cu referire la vaccin.

Totuși, după nenumăratele solicitări, întrebări lansate de creștini, multe fără răspunsuri, suntem datori cu câteva clarificări.

Frați creștini, nici acum, după ce v-au pus botniță permanent, nu realizați că nu e vorba de virus?!? A început trierea! A început separarea grâului de neghină! Cei care vor acceptă numărul lui Mamona în trup, vor alege pâinea, iar cei care nu vor acceptă numărul lui Mamona, vor alege CRUCEA. Vor muri pentru lume dar vor trăi în veșnicie pentru Hristos! «Neîmpotrivindu-se la timp, omul devine treptat incapabil de a se mai împotrivi vreodată.» Înțelegeți că ei nu se lasă, nu renunta la planul lor diabolic de a ne îndobitocii, dezbina și înrobi. Dar acestea trebuie să se întâmple, pentru că așa este scris.

«Vor găși o boală pentru care vor face un vaccin, care va fi obligatoriu, și care va fi începutul pecetluirii» Sf. Paisie Aghioritul (Trezire Duhovnicească).

Acest plan al pecetluirii a început de cel puțin 10 ani, dar nu se putea face de la început pentru că nu aveau oamenii lor în toate guvernele lumii. Între timp și-au pus acești oameni. Aproape toți politicienii lumii sunt ai lor. Ei sunt cu sufletele vândute, slugi mărunte fără personalitate, care le fac jocurile murdare, întocmai și la timp. Sunt totuși multe voci care îi critică, nu neapărat creștini, ci oameni normali la cap, care pricep conspirația. Chiar și așa, planul merge mai departe. Am vrea ca și partea clerului, cea nevândută, să lupte mai mult pentru conștientizarea credincioșilor. Preotul care nu vorbește în predicile sale despre pericolul ecumenismului și al pecetluirii a pierdut timpul degeaba. Cei din mănăstiri care nu mărturisesc adevărul au pierdut totul.

«Tăcerea clerului este ateism», spunea Sf. Grigore Palama.

Vă spuneam că e doar începutul, pentru că în curând vor impune obligativitatea vaccinării prin fel și fel de condiționări.

Nu poți umbla liber, nu poți cumpăra, nu te poți angaja, nu poți trimite copiii la școală, și alte motive perfide. Trebuie să fim tari, mulți și uniți, și mai ales cu nădejde în Hristos Mântuitorul, care nu ne va părăși. Înțelegeți fraților că Hristos este mai puternic decât toată șleahtă lor de servitori ai Antihristului. În curând vor inventa virusuri și boli, și la animale și la plante. Nu vei mai putea să crești animale sau plante liber, deci va trebui să cumperi. De unde? De la magazinele lor.

Revenind la vaccin, specialiști adevărați din întreagă lume ne spun clar că unei viroze gripale nu i se poate face niciodată un vaccin pentru că un vaccin se face în circa 5-8 ani, iar aceste viroze suportă mutații, chiar de două ori pe an. Atunci ce vor ei să bage în corpul nostru? Dacă acest vaccin este așa de bun, oare de ce nu-l găsim în farmacii și este nevoie de armată și poliție? Oare de ce vaccinul este gratis și nenorocitele de măști inutile sunt pe bani?

Va trebui să rezistăm rugându-ne neîncetat, postînd, spovedindu-ne și împărtășindu-ne cu Trupul și Sângele Mântuitorului.

Numai așa vom scăpa nepecetluiti. Niciodată un creștin împărtășit nu va putea fi supus (spurcat) de planurile lor satanice. Pentru asta Biserica Ortodoxă este dușmanul lor de moarte, este singură redută în calea instaurării împărăției antihristului. De fapt planul lor a început, precum proorocirile, cu unirea religiilor într-una singură, și sunt disperați că nu le-a reușit în totalitate, că enclavă această conservatoare și încăpățânată ortodoxă, nu renunta așa ușor la religia salvatoare în Hristos Mântuitorul. Vor veni cu alte planuri și prigoane, mult mai diabolice și mai întunecate. Diavolul nu suportă ortodocșii, nu suportă Sfânta Împărtășanie, pentru că Hristos este întru ei și ei întru Hristos. «Înapoia mea satano» spune Domnul.

Cu cât ne vor prigoni mai mult, pe noi cei ce credem în Hristos, cu atât mai repede Domnul nostru va veni să judece această lume a lui satan.

Apocalipsa nu înseamnă sfârșitul, ci un nou început pentru cei ce cred în Hristos și se roagă Lui.

Cât credeți că ne veți mai călca în picioare Biserica, familia și libertatea pe care ne-a dat-o Dumnezeu, ca ființe create de El după chipul și asemănarea Sa? Noi nu va dușmănim precum voi ne dușmăniți pe noi. Noi ne rugăm pentru sufletele voastre, precum Domnul ne învață «Iubiți pe vrășmașii voștri, binecuvântați pe cei ce va blestemă, faceți bine celor ce va urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc, că să fiți fii ai Părintelui vostru Cel din ceruri».

«Toată lumea se află sub influență unei puteri care stăpânește mintea, voință și toate puterile sufletului. Și această putere este vicleană, pentru că izvorul ei este diavolul, iar uneltele lui sunt oamenii vicleni. Prin ei lucrează Antihrist și inaintemergatorii lui. Apostolul spune: Pentru aceea, Dumnezeu i-a predat duhului amăgirii, al înșelării, fiindcă n-au primit iubirea adevărului. Ceva întunecat și înfricoșător vine peste lume. Omul va rămâne mai mult sau mai puțîn sub stăpânirea lui și cu cât puterea celui viclean îl are mai mult (pe om) în stăpânirea să, cu atât omul va fi mai puțin conștient de ceea ce face.» -Sf. Varsanufie.

«Vine timpul adevăratei mărturisiri de credință! Toți cei care mărturisesc, vor fi singuri și prigoniți!» Sf. Ioan Maximovici.

Frați creștini, Hristos spune «nu vă temeți de cei ce ucid trupul, căci sufletul nu pot să-l ucidă»

Trebuie să luptăm, să nu ne pierdem duhul patristic, pentru că fericirea duhovnicească nu este în exteriorul nostru, nu poate fi influențată de amenințările lor, Hristos este în noi, drept pentru care nicio boală, niciun necaz nu vine fără încuviințarea Lui.

Însăși aceptarea purtării acestei măști banale este dovada necunoașterii Lui Dumnezeu, dovada fricii și supunerii față de ceva inexistent, ceva impus, fără nume, fără identitate, ceva periculos, care, ne spun ei, că există undeva și ne pândește……

Ați văzut la vreo televiziune sau instituție de presă, specialiști adevărați, chemați să deslușească originea și acțiunea acestui „virus mortal”?

Ați văzut vreo comisie de specialiști desemnată să cerceteze tot ceea ce înseamnă virus, simptomatică, tratament, vaccin etc? Nu, pentru că ei știu că este o mare cacealmă, iar programul lor de urmat este de îndobitocire, frică, ordine mondială, cipare și, în final, sclavie modernă, mult mai periculoasă ca cea din trecut. Această sclavie va fi, spre deosebire de cealaltă, o sclavie nu numai a trupului, dar și a sufletului, o sclavie a Antihristului și, implicit, a satanei, pentru care lucrează acești nefericiți viitori stăpâni de sclavi.

Realizați că mortalitatea la această gripă sezonieră este de sub 1%, iar efectele adverse grave ale acestui vaccin depășesc cu mult cifra asta? Acestea sunt predicțiile unor medici specialist cu care m-am consultat.

Acest vaccin, nu numai că nu ne vindecă sau ne scapă de vreo boală, el ne îngrădește, ne ia libertatea primită în momentul creației.

Nu drepturile, ci libertatea primită de la Dumnezeu, pe care numai El ne-o poate lua, sau numai noi o putem oferi, Domnului sau lui Mamona, lăsându-ne pecetluiți benevol pentru binele vremelnic din această lume, uitând de veșnicia promisă de Hristos pentru o viață duhovnicească trăită aici în credință, rugăciune, iubire, smerenie, milostenie și toleranță.

Frați creștini, mergeți la Biserica, la Sfânta Liturghie, mărturisiți-vă și împărtășiți-vă cât mai des. Cei ce nu aveți duhovnic, căutați-vă cât mai repede unul în dreapta credință, iar când nu ne vor mai lasă în biserici la rugăciune, rugați-vă unde puteți și chemați duhovnicul acolo la voi pentru nevoile duhovnicești. Dumnezeu este pretutindeni.

Pentru nimic în lume nu vă vaccinați, refuzați purtatul măștii și feriți-vă de tot ceea ce vă vor impune de acum încolo, pentru că totul va fi spre pieirea sufletului și înrobire.

Renunțați la tot ceea ce va oferă ei în schimbul pecetei: la serviciu, la școli, plimbări, hrană etc. Nu vă lăsăți copiii educați și manipulați de aceștia. Ei toți lucrează pentru instaurarea dictaturii medicale și financiare. Toți sunt aleși de stăpâni, toți sunt vânduți, pierduți, și toți sunt în stare de orice pentru a-și îndeplini programul.

Valul prigoanei vine repede, însă, credeți-mă, că la fel de repede va trece.

Dumnezeu nu a pierdut și nu va pierde nicio lupta așa cum nădăjduiesc ei. Nu peste mult timp Împărăția lui Dumnezeu va stăpâni și peste lumea această, pe care vremelnic o stăpânește Mamona cu slugile lui. Dumnezeu nu vă va lasă nici flămânzi, nici fără adăpost, și nici pe ei nu o să-i lase să-și ducă planul blestemat până la capăt. Trebuie să credem în puterea Lui și să nu ne abatem de la Sfintele Canoane, picând în mrejele promisiunilor lor.

Așteptați cu încredere sfârșitul acestor timpuri negre, lăsați să treacă cele scrise pentru că Împărăția Cerurilor este aproape și capetele slujitorilor lui Mamona vor cădea. Timpurile proorocite de zeci de ori, începând cu Ioan Evanghelistul, în decursul acestor 2000 de ani de la Nașterea Domnului sunt AICI și ACUM.

Al vostru către Domnul rugător,

+ PS EPISCOP SOFRONIE SUCEVEANUL”

Acesta este punctul de vedere al unui ierarh care aparține Bisericii de Stil Vechi din România.
Aici găsiți declarația IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, în legătură cu vacciarea.
Citiți aici și punctul de vedere al IPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos, unul dintre ierarhii Bisericii Ortodoxe Române.

Sursa foto: cronicadefalticeni.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here