Raed Arafat a acordat “Emblema de onoare a DSU” Spitalului de Urgență Suceava

0
329
Raed Arafat

Raed Arafat a acordat miercuri, 7 aprilie, “Emblema de onoare a DSU” Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Distincția a fost acordată mai multor instituții sanitare din țară, chiar de Ziua Mondială a Sănătății.

„Astăzi, 7 aprilie 2021, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Sănătății, un moment marcat de aducerea în prim-plan a tuturor eforturilor depuse de personalul întregului sistem sanitar și implicit de cadrele medicale care activează în sistemul medical de urgență, aflate de mai mult de un an de zile sub presiunea luptei continue cu noul coronavirus, dorim încă o dată să ne exprimăm  admirația și respectul față de întreaga activitate depusă, în scopul nobil de a salva vieți.

Totodată, această zi nu poate trece fără a mulțumi întregii societăți civile reprezentate de societăți comerciale, fundații, organizații non-guvernamentale, care încă de la debutul pandemiei de Covid-19 în România au depus eforturi considerabile în a sprijini atât sistemul medical din prima linie, cât și instituțiile angrenate în gestionarea crizei sanitare provocată de coronavirusul SARS-CoV-2”, a scris șeful DSU pe pagina personală de Facebook.

Sursa fotot: SuceavaNews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here