Răzbunare nemaivăzută: a distrus mașina polițistei ce i-a întrerupt partida de sex

0
227
Mașina

Întâmplare tragi-comică la Milișăuți: o femeie, supărată că a fost întreruptă din partida de sex, de către o polițistă, i-a distrus mașina. Povestea nu a fost mediatizată, deși vorbim despre o distrugere a bunurilor personale. În data de 27 octombrie, la postul de poliție Milișăuți a fost depusă o sesizare, cum că un bărbat, posibil localnic, și o femeie de etnie rromă intraseră într-o locuință, la furat.

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, s-a demonstrat că de fapt cei doi nu intraseră la furat, ci pentru a întreține relații intime. Ulterior, s-a aflat că bărbatul era de fapt fiul proprietarului, care profitase de faptul că era singur acasă, pentru a se „distra”. Femeia cu care întreținea relația, supărată că o polițistă i-a întrerupt bucuria trupească, a urmărit-o, pentru a afla care este mașina celei ce a deranjat-o.

În jurul orei 20, polițista a sesizat că mașina, un autoturism Audi A5, avea partea din față distrusă. În urma cercetărilor, se aflase că femeia, nesatisfăcută complet din pricina partidei întrerupte, i-a spart parbrizul cu pietre, și cu o dală de ciment, care a rămas pe mașină și care i-a îndoit capota. Prejudiciul se ridica, după primele calcule, la 4.000 de lei. În cauză fusese întocmit doar un dosar penal pentru distrugere, însă ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a demarat cercetări pentru ultraj.

Corpul Național al Polițiștilor, organizația Suceava, a înaintat o solicitare către Inspectoratul de Poliție Județean Suceava și o cerere de despăgubire a bunurilor materiale a polițistei.

Morala: Dacă o femeie vrea să întrețină relații intime, nu o întrerupe!

sursa foto: Monitorul de Suceava

O altă suceveancă și-a bătut soțul cu un încărcător, detalii aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here