S-a crezut în jocurile video: cu permisul suspendat și sub influența drogurilor

0
206
permisul
Timp de citit: < 1 minute

În seara de 22 octombrie, polițiștii Biroului de Ordine Publică Lugoj, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe DJ592 D, au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism. Conducătorul nu s-a conformat semnalelor poliției și a accelerat, polițiștii fiind nevoiți să înceapă operațiunea de urmărire a inculpatului.

La intrarea în localitatea Jabar, la o curbă la stângă, conducătorul a pierdut controlul asupra volanului și a părăsit partea carosabilă. Tânărul de 22 de ani, domiciliat în Jabar a fost imobilizat, încătușat și transportat la sediul Poliției Municipilui Lugoj. În urma verificării în baza de date a poliției, s-a dovedit că tânărul avea permisul de conducere suspendat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, tânărul se dovedise a fi pozitiv la consumul de stupefiante. Conform procedurii, „tânărul a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice” a anunțat IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducere sub influența substanțelor psihoactive” și „conducerea unui autoturism cu permisul de conducere suspendat”.

Un tânăr din Bilca, Suceava, a făcut ceva asemănător. Citește articolul aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here