S-a încheiat turul din Liga 3. Victorii pentru Foresta și Bucovina Rădăuți

0
251

Sâmbătă a avut loc etapa a 9-a din Liga 3 de fotbal, încheindu-se turul campionatului. S-au disputat partidele Bucovina Rădăuți-Bradu Borca, Șomuz Fălticeni-Hușana Huși și Foresta Suceava-Dante Botoșani.

Bucovina Rădăuți continuă seria rezultatelor pozitive, învingând Bradu Borca cu 2-0. Gazdele au deschis scorul rapid, în minutul 15, prin Stoian. Coroamă a dublat avantajul gazdelor la începutul reprizei secunde, după o acțiune a aceluiași Stoian.

Foresta Suceava a avut misiune ușoară acasă, contra Dante Botoșani, scor 4-0.

„Galben-verzii” au înscris în minutul 25, prin Cerlincă. Șeptarul gazdelor a reușit dubla zece minute mai târziu. Marin a dus scorul la 3-0 în minutul 66, iar Cerlincă a reușit hat-trick-ul din penalty pe finalul meciului.

Șomuz Fălticeni suferă a doua înfrângere la rând, 1-2 contra Hușanei Huși. Gîrdea a înscris în minutul 38 după ce, anterior fazei, oaspeții au avut o ratare uriașă. În minutul 81, Ursu a fost eliminat pentru un al doilea galben. Un minut mai târziu, oaspeții primesc un penalty transformat fără emoții de Izmană.

În urma unui corner, Șomuz a reușit să reducă din diferență în minutul 85, prin Padovei, dar nu a fost suficient.

În etapa a 10-a din Liga 3, Șomuz primește vizita celor de la Bradu Borca, Bucovina joacă cu SJ Vaslui iar Foresta o vizitează pe Știința Miroslava.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here