„Să nu fie lumină”! Un șofer beat a dărâmat un stâlp și a lăsat un sat întreg fără curent

0
211
șofer
Timp de citit: 2 minute

Omul a inventat curentul electric, tot omul îl taie! Un șofer beat din județul Suceava a reușit să întrerupă curentul electric pe raza unui sat întreg, dar și a zonelor limitrofe.

„Șoferul-minune” are 23 de ani și e din comuna Vulturești, județul Suceava.

Vineri, acesta se deplasa dinspre Valea Glodului, satul său, spre orașul Liteni. Trecând prin satul Siliștea, bărbatul nu a adaptat viteza autovehiculului la condițiile de drum, astfel a pierdut controlul mașinii.

În secunda doi, aceasta s-a lovit frontal de un stâlp de iluminat, aflat pe partea stângă a carosabilului. Ca o reacție în lanț, stâlpul s-a rupt fix de la bază și a căzut, întrerupând curentul electric în Siliștea și blocând ambele direcții de mers.

Nu le-a luat mult polițiștilor să descopere că respectivul șofer consumase alcool înainte să urce la volan.

Ziarul de pe Net scrie că aparatul etilotest a indicat 0,36 mg/L alcool pur în aerul expirat. Atât pompierii, cât și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță au venit la locul accidentului. Totuși, nici șoferul, nici pasagerii aflați în mașină nu au dorit spitalizarea.

În timp ce pompierii au ridicat stâlpul de pe carosabil, făcând drumul circulabil din nou, o echipă de la E-ON Suceava a venit pentru a rezolva problema curentului electric. Au reușit, însă 50 de case au rămas fără electricitate.

Sursa foto: Ziarul de pe Net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here