Sărbători umbrite de restricții: amenzi pentru colindătorii care au ieșit după ora 23

0
204
colindătorii
Timp de citit: < 1 minute

Mai mulți colindători bistrițeni au fost amendați în seara de Crăciun de către jandarmi. Colindătorii nu au ținut cont de regulile impuse: unii formau un grup mai mare de 6 persoane, iar alții au colindt după ora 23.

„Cu toate recomandările făcute de către autorităţi, au existat şi bistriţeni care au ţinut neapărat să se întâlnească în grup mai mare de 6 persoane şi să meargă la colindat. Din păcate, aceştia s-au întâlnit cu jandarmii şi cele 8 persoane au fost sancţionate cu câte 500 de lei pentru constituirea unui grup pietonal mai mare de 6 persoane care nu aparţin aceleiaşi familii.

De asemenea, tot în noaptea de Ajun, jandarmii au mai depistat 7 persoane care mergeau la colindat, cu toate că era trecut de ora 23:00. Cei în cauză au fost sancţionaţi pentru nerespectarea măsurilor privind restricţiile de liberă circulaţie a persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 23:00- 5:00 cu amenzi în valoare de 1.500 de lei şi 4 avertismente scrise”, menţionează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Sursa foto: Gazeta de Sud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here