Se încălzește abia de la mijlocul lui martie! Prognoza pentru următoarele 30 de zile

0
470

Sperați să scăpați mai repede de frig? Din păcate, meteorologii nu ne dau mari motive de bucurie, preconizând că vremea se încălzește abia în martie!

Iată cum preconizează meteorologii că va fi vremea între 15 februarie-15 martie, citați de stiri.botosani.ro:

  • 15-22 februarie

În săptămâna în care abia am intrat, temperaturile reci încă își fac simțită prezența. Termometrele vor indica valori mai mici decât ar trebui în această perioadă, cu precădere în zona nord-estică a României (județele Suceava și Botoșani).

  • 22 februarie-1 martie

Situația friguroasă se va menține și pe parcursul săptămânii viitoare. Din nou, partea de nord-est a țării va avea parte de temperaturi foarte scăzute în termometre. Cât despre precipitații, își vor face apariția destul de rar.

  • 1-8 martie

„Vine, vine primăvara” și nu prea. Ghiocelul va trebui să mai stea puțin în carantină sub pământ, pentru că încă nu se încălzește. Din nou, temperaturile vor fi sub media perioadei, preponderent în zona noastră. Precipitațiile vor fi normale pentru un început de martie, dar pot fi deficitare în zonele extracarpatice.

  • 8-15 martie

În sfârșit, meteorologii aduc vești bune pentru această perioadă. Începe să se încălzească, iar valorile termice se vor apropia de nivelul normal, chit că ar putea să se mai resimtă frigul în partea de est. Cantitățile de precipitații vor fi, și ele, normale, însă există posibilitatea unui anumit deficit local în regiunea de sud-vest, în partea centrală și la munte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here