Se redeschid restaurantele și sălile de păcănele în Suceava!

0
168
Suceava
Timp de citit: < 1 minute

Începând de marți, municipiul Suceava intră în scenariu galben. Până acum, timp de două săptămâni, municipiul a fost în scenariu roșu datorită cazurilor de infectare cu COVID, care depășeau cifra de 3 la mia de locuitori.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență care este întrunit în ședință la Prefectura Suceava a luat act că rata de infectare în municipiul Suceava este de 2,46 cazuri la mia de locuitori. De altfel, de mai bine de o săptămână rata de infectare a fost zilnic sub 3 la mia de locuitori, ceea ce i-a determinat pe membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să ia decizia de a scoate municipiul Suceava din scenariul roșu.

Printre măsurile care se vor aplica începând de mâine sunt redeschiderea restaurantelor și cafenelelor la interior, cu mențiunea că pot fi ocupate doar 30% din locuri. De asemenea, se vor redeschide și sălile de pariuri și jocuri de noroc.

De astemenea, se vor relaxa și alte restricții care s-au impus în urmă cu mai multe săptămâni pentru locuitorii municipiului.

Sursa foto: Suceava News

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here