Șeful Gărzii Forestiere Suceava, poză indecentă trimisă unui activist de mediu

0
449
poză
Timp de citit: 2 minute

Mare gafă în rândul oamenilor cu funcții înalte. Șeful Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Gășpărel, i-a trimis o poză la bustul gol activistului de mediu Tiberiu Boșutar, poză însoțită de mesajul: „Unii își țin rotunjimile la soare. Te iubesc”.

Cel care a primit această poză, acum mai mult timp, a făcut-o publică după ce a aflat că Mihai Gășpărel ar urma să fie numit la șefia Gărzii Forestiere Naționale. Garda Forestieră Suceava a transmis marți dimineață un comunicat de presă prin care susține că de fapt afirmațiile lui Bosutar sunt scoase din context si ca mesajul respectiv Gasparel ar fi vrut să-l transmită soției sale și, din greșeală, l-ar fi trimis către activistul de mediu.

Sursa foto: obiectivdesuceava.ro

Numirea politică a viitorului șef al Gărzii Forestiere Naționale aparține organizației PNL Suceava, condusă de Gheorghe Flutur. Aceasta ar urma să îl numească în funcție pe Mihai Gășpărel, șeful Gărzii Forestiere Suceava. În urma acestui troc politic, organizația PNL Suceava urmează să îl susțină pe Florin Cîțu la conducerea PNL, conform Newsweek România.

Când activistul a primit poza de la Gășpărel, acesta a răspuns: „Pe asta cu Te iubesc o păstrez”. Iar Gășpărel a replicat: „Asta este. Am scris-o… De acum trebuie să o și dovedesc”. 

În urma apariției acestei poze, Garda Forestieră Suceava a reacționat:

„Având în vedere articolele apărute în presă prin care se încearcă denigrarea inspectorului șef al Gărzii Forestiere Suceava, cu folosirea unui fragment, scos din context, dintr-o conversație privată purtată de către acesta cu activistul de mediu T. Bosutar în luna august 2017, dorim să facem următoarele clarificări:

Domnul T. Bosutar, a dat publicității un fragment din conversația purtată în luna august 2017 prin intermediul unei rețele de socializare, având cunoștință de faptul că mesajele transmise de inspectorul șef al Gărzii Forestiere Suceava, ce fac obiectul articolului de presă, erau eronat postate în conversația dintre cei doi, acestea fiind de fapt adresate soției inspectorului șef. Deschiderea și modul prietenesc prin care inspectorul șef a încercat să-și scuze greșeala de a posta aspecte ce privesc spațiul personal al acestuia fac obiectul unei campanii purtate în spațiul public menite să discrediteze persoana acestuia. Acestea sunt scoase din context și interpretate tendențios cu scopul de a compromite prin orice mijloace persoana domnului Mihai Gășpărel”, se arata in respectivul comunicat de presa.

Sursa foto: Monitorul de Suceava

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here