Șeful Pentagonului, primul oficial care s-a vaccinat anti-COVID

0
255

Vaccinul împotriva COVID-19 începe tot mai mult să-și facă simțită prezența în pandemie. Prima persoană publică vaccinată este șeful Pentagonului, Christopher Miller.

Secretar al Apărării din Administrația Trump, Miller se numără, totodată, printre primii americani care s-au vaccinat împotriva Coronavirusului.

Ca să-i poată încuraja și pe ceilalți, șeful Pentagonului a ales să se vaccineze public, în fața camerelor de filmat. Se poate vedea în tweet-ul de mai jos:

Christopher Miller a putut chiar să glumească referitor la vaccin. „Asta a fost tot? Nu a durut deloc!”, spune secretarul.

Pe lângă șeful Pentagonului, și adjunctul său David Norquist, șeful statului major Mark Milley, dar și restul generalilor din statul major vor fi vaccinați.

Campania de vaccinare anti-COVID-19 este cea mai mare din istoria Statelor Unite. Aceasta vizează în primă fază îngrijtorii medicali și cei ce stau în căminele de bătrâni. Până miercuri vor fi distribuite circa 3 milioane de doze. În total, 100 de milioane de doze vor fi distribuite până în martie 2021, când se va împlini un an de la declanșarea pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here