Și supereroii o comit! Batman, amendat pentru că masca nu îi acoperă și gura

0
368
Batman, amendat pentru că masca de la costum nu îi acoperă și gura
Batman, amendat pentru că masca de la costum nu îi acoperă și gura
Timp de citit: 2 minute

Din păcate, oricât de bune ar fi intențiile lor, supereroii tot sunt trași la răspundere! Ultima victimă a polițiștilor e Batman, care a fost amendat pentru că nu purta corect masca!

Concret, justițiarul cu mantie nu avea o mască la costumul său care să îi poată acoperi și gura, în mod corespunzător.

Potrivit unor surse de încredere, Batman a fost prins patrulând prin oraș de polițiști. Aceștia l-au văzut și i-au cerut să se legitimeze, raportând faptul că masca lui de supererou nu acoperă nasul și gura, așa cum se cere în pandemie.

„I-am cerut să ne prezinte o mască aferentă, corespunzătoare, dar a refuzat. Ne-a spus că dușmanii nu o să-l mai poată vedea cum își ține discursurile alea seci și pline de conștiință. Noi chiar i-am oferit o mască medicinală, dar el Batman, Batman. Astfel, a primit o amendă de 2.000 de lei și dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor”, a declarat purtătorul de cuvânt Artur Jokerescu.

„Dar, să fim sinceri, sunt și supereroi care respectă legea. Uitați-vă la Spider-Man, are tot capul acoperit, e perfect. Iron Man, la fel, are casca aia. Poate face ceva cu crăpăturile alea pentru gură și ochi, dar în rest nu sunt probleme”, mai spune Jokerescu.

Contactat cu privire la acest incident, Bruce Wayne, cel care își mai pune pe ochi ocazional gluga la helancă și se dă Batman, a refuzat să ofere amănunte. Vom încerca să folosim și varianta cu lanterna liliac, poate-poate vrea să vorbească cu noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here