Simona Halep, fenomenală! Are șapte ani de prezență constantă în Top 10

0
297
Simona Halep, o bornă istorică. Sursa foto: Getty Images
Simona Halep, o bornă istorică. Sursa foto: Getty Images

Per ansamblu, România nu excelează la capitolul sport, însă în tenis chiar are motive de mândrie. Simona Halep a bifat o bornă istorică: șapte ani de când e prezentă constant în Top 10 WTA!

În prezent aflată pe locul 2 mondial, Halep e singura jucătoare în activitate care atinge acest record.

Totul a început pe 27 ianuarie 2014. Atunci, după 6 turnee WTA câștigate și accederea în „sferturile” Australian Open, sportiva din Constanța a intrat în Top 10. Și nu numai că nu a mai părăsit topul, ba chiar a fost și pe primul loc!

Astfel, potrivit gsp.ro, Simona Halep are 346 de săptămâni de când e prezentă constant între cele mai bune jucătoare WTA.

„Vestea asta este uriașă, este o onoare pentru mine. Mă va face să zâmbesc toată ziua, poate toată săptămâna. Scopul meu nu a fost să câștig un anumit turneu, chiar dacă vorbim de cele de Grand Slam. Bineînțeles că orice jucătoare vrea să câștige un turneu de Grand Slam. Eu mi-am dorit asta foarte mult, cum mi-am dorit și să fiu numărul 1 mondial. Dar aceste lucruri au venit la pachet, cred că de asta am putut să fiu consistentă pe parcursul anilor”, a spus Simona pentru WTA Insider, citat de gsp.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here