Siri de la Apple scoate noi sunete. Află ce animale imită!

0
207
Siri
Timp de citit: 2 minute

Începând de luni, o dată cu actualizarea sistemului de operare Apple la iOS 14.3, Siri poate imita animale. De exemplu, la întrebarea: „Hei Siri, Cum face o rață?”, Siri vă va răspunde ca și cum ar fi un animal. Sunetele redate sunt realiste, ne explică cei de la CNBC.

Alte sunete imită animale, instrumente şi vehicule, iar Apple spune că există sute de opţiuni. Pe un iPhone sau iPad, Siri afişează, de asemenea, o imagine a animalului şi un link către mai multe informaţii de pe Wikipedia.

CNBC a încercat, de asemenea, cu alte câteva animale, inclusiv o pisică, un leu, un vultur şi, într-un exemplu de cât de specific poate fi demersul, o kookaburra, o pasăre din Australia care emite un sunet asemănător râsului. Asistentul vocal Apple imită, de asemenea, sunete de maşină, un fluier de tren şi o scurtă mostră de teremin (instrument muzical).

Asemenea surprize amuzante sunt o caracteristică comună pentru asistenţii vocali precum Siri. Asistentul Apple a spus glume încă de la lansare, la fel şi Alexa de la Amazon.

Așadar, acum putem descoperi ce sunet scoate o balenă, un pudel sau o harpă. Însă putem testa și celelalte sunete aduse de această actualizare Siri.

V-am făcut curioși? Atunci, dacă dețineți un dispozitiv Apple, luați-vă noua versiune iOS și încercați aceste noi funcții Siri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here