Șoc pe scena politică: senatoarea Diana Șoșoacă, dată afară din AUR!

0
406
Diana Șoșoacă, dată afară din AUR / Sursa foto: Playtech
Diana Șoșoacă, dată afară din AUR / Sursa foto: Playtech
Timp de citit: 2 minute

Clasa politică românească a fost zdruncinată din temelii. Senatoarea Diana Șoșoacă, avocata anti-restricții, a fost dată afară din partidul AUR!

Vestea a fost dată de deputatul AUR Dan Tănasă, în direct la Antena 3.

„Din păcate, vă confirm această informaţie. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei. Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook. S-au strâns mai multe lucruri. E o decizia luată la capătul unui lung şir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român”, spune  Tănasă.

Ce reacție a avut Diana Șoșoacă?

„Nu ştiu care este reacţia domniei sale, dar doamna Şoşoacă ştie foarte bine, i s-a comunicat în repetate rânduri că trebuie să respecte un anumit statut, şi statutul de membru al Alianţei pentru Unirea Românilor şi statutul de demnitar al statului român, iar dânsa a fost în permanenţă extrem de refractară la sugestiile care i s-au făcut”, a mai declarat deputatul, citat de news.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here