Șocant: Un român din Italia a violat și omorât o fetiță de numai 18 luni!

0
344
Un român din Italia a violat o fetiță de doar 18 luni, apoi a omorât-o
Un român din Italia a violat o fetiță de doar 18 luni, apoi a omorât-o

Crimă de necrezut comisă în Italia de un român. Acesta a violat o fetiță de doar 18 luni, după care a omorât-o!

Culmea, era copilul concubinei sale, cu care locuia de trei luni.

Potrivit infostiri.ro, ucigașul, pe numele său Gabriel Robert, are 25 de ani. Acesta locuia în zona Como cu iubita sa, de 24 de ani, și cu fetița de un an și jumătate, Sharon.

Prima care a observat a fost bunica. Aceasta a găsit copilul inconștient și cu urme de sânge. Fata a fost dusă imediat cu elicopterul la spitalul din Bergamo, însă nu s-a mai putut face nimic.

„A tras de un cablu și i-a căzut în cap radiatorul, dar nu părea ceva grav, fata a continuat să se joace”, a fost prima reacție a lui Gabriel Robert.

Totuși, la autopsie s-a descoperit altceva.

Medicii legiști au constatat că fetița a fost bătută și violată, găsind urme de violență pe corpul ei. Prima pistă a anchetatorilor a fost, evident, muncitorul român, pentru că în grija lui rămăsese copilul.

Acesta a fost arestat în Lentate sul Sevesso, unde s-a mutat la domiciliul mamei sale. Asta deoarece concubina sa l-a dat imediat afară din casă, necrezând o iotă din povestea criminalului. Gabriel Robert riscă acum maxim 24 de ani de închisoare pentru omor, iar pentru că a violat copilul înainte de crimă poate primi până la 20 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here