Șofer trist că a fost prins beat la volan, s-a îmbătat de supărare și a plecat cu mașina la plimbare

0
204
Timp de citit: 2 minute

Polițiștii au rămas mască atunci când au prins șoferul de 54 de ani beat la volan de două ori, la doar câteva ore distanță de prima dată. Prima dată l-au prins cu alcoolemie 0.56mg alcool pur în aerul expirat, iar a doua oară cu 0.91mg.

Aparent, după ce a rămas fără permis de conducere, acesta s-a supărat, s-a dus să își înece amarul cu mai mult alcool și s-a urcat din nou la volan.

IPJ Iași precizează: „Pe 21 octombrie, bărbatul de 54 de ani a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Aroneanu, fără a deține permis de conducere și fiind sub influența alcoolului, în urma testării sale rezultând o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, însă a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.”

„Pe 22 octombrie, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași au oprit pentru control, în comuna Aroneanu, un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Aroneanu, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În baza probatoriului administrat în cauză, pe 22 octombrie, bărbatul cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași”, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here