Șoseaua de centură, lăsată în beznă. Hoții au furat acumulatorii de la stâlpii de iluminat

0
162
șoseaua de centură
șoseaua de centură
Timp de citit: 2 minute

Șoseaua de centură a Sucevei a fost lăsată în beznă în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică. Totul din cauza unor „binevoitori” care au „scăpat” stâlpii de iluminat de acumulatori.

Gruparea de hoți a distrus peste 30 de stâlpi de iluminat, furând circa 200 de acumulatori și lăsând în urmă un dezastru total.

Evident, „hoții de lumină” nu aveau cum să acționeze într-o singură noapte. Au furat în mai multe zile, dar cele mai multe daune au fost făcute în noaptea dintre sâmbătă spre duminică. Prejudiciul estimat se ridică undeva la 240.000 de lei, dacă vorbim numai de acumulatori. Asta pentru că făptașii au avut grijă să distrugă și alte componente ale stâlpilor, relatează Monitorul de Suceava.

Polițiștii din Șcheia au fost cei care au descoperit furtul, sesizând inițial faptul că parcarea nu mai are iluminat public. În urma unei anchete realizate de către Secția Rurală Șcheia, s-a descoperit făptașul: un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate, alături de trei complici.

Ce s-a întâmplat cu acumulatorii?

O parte au fost găsiți la locuința individului de 28 de ani, iar o parte au fost vânduți unei persoane fizice. Restul, deloc surprinzător, au fost trimiși la fier vechi. Inițial Secția de Drumuri Naționale Suceava a reclamat lipsa a 60 de acumulatori de la stâlpii de pe șoseaua de centură. Abia în urma unei inventarieri s-a observat întreaga pagubă.

Sursa foto: stirisuceava.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here