Șoșoacă, după petrecerea fără restricții: „Deschid anchetă? Am și eu probe împotriva lor”

0
388
Diana Șoșoacă / Sursa foto: Inquam Photos
Diana Șoșoacă / Sursa foto: Inquam Photos

Diana Șoșoacă a intrat din nou în atenția publicului, într-un mod mai puțin plăcut. Aceasta a luat parte la o petrecere de ziua soțului ei, unde restricțiile și starea de alertă au fost ignorate.

Nimic nu a împiedicat-o pe senatoarea AUR să transmită frânturi din petrecere pe Facebook.

La petrecerea respectivă s-a ascultat muzică lăutărească, dar și cântece patriotice. Ironiile către Raed Arafat și președintele Klaus Iohannis au fost la ordinea zilei. Evident, nici nu s-a pus problema măștilor și distanțării.

În direct la România TV, Șoșoacă a ținut să motiveze nerespectarea restricțiilor.

„Într-un restaurant, oamenii când mănâncă, nu poartă mască. Când cânți, nu poţi să porţi mască, pentru că nu poţi să inhalezi aer. Doi la mână, masca este neconstituţională, la fel şi starea de alertă. Într-un scenariu verde, viaţa revine la normal”, a spus avocata.

Totodată, aceasta a explicat și „dedicațiile” pentru Raed Arafat.

„Faptul că Raed Arafat distruge România pas cu pas, împreună cu domnul preşedinte Iohannis, care nu mai reprezintă decât o mână de infractori, care fac bani pe măşti şi pe aparate de PCR, pentru că, această stare de alertă este creată strict pentru bani, iar eu am formulat plângere penală, împreună cu partidul Neamul Românesc, doi avocaţi şi cu soţul meu, împotriva tuturor celor care au câştigat imens de pe urma aşa-zisei pandemii”, spuen Șoșoacă.

În plus, senatoarea nu se teme de o eventuală anchetă, întrucât susține că are probe împotriva celor despre care spune că au furat România.

„Poporul român dintotdeauna a petrecut, a fost primul care a dat tonul petrecerilor. Da, i-am făcut dedicaţie domnului Arafat, ca să înţeleagă că aici este România, că noi suntem români, pe veci stăpâni şi că nu permitem niciunui element, care a dobândit cetăţenia în România, s-o distrugă. Abia aştept să se deschidă o anchetă după aceste imagini, ca să pot să dau şi eu probele împotriva lor, cu câţi bani au furat din România”, își încheie Diana Șoșoacă pledoaria, în nota obișnuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here