Spitalul Suceava este singurul din țară care permite vizitele pacienților internați la secția ATI

0
1452
Spitalul
Timp de citit: < 1 minute

Spitalul Județean Suceava este singurul din țară care acceptă vizitele pacienților internați la ATI.  

Pacienții care sunt internați în Spitalul „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, la secția ATI, pot profita de vizitele cunoscuților. Cu toate acestea, vizitatorii vor fi nevoiți să respecte o serie de măsuri stricte.

Managerul Spitalului Județean, doctorul Alexandru Calancea a aprobat această decizie împreună cu un specialist epidemiolog. Acesta a adăugat că pacienții necesită, pe lângă tratamentul medicamentos și un sprijin din partea familiei.

„Am decis că este bine și putem să aprobăm aceste vizite pentru pacienții aflați în stare gravă. Este foarte important ca acești pacienți să aibă suportul celor dragi”, declară Alexandru Calancea.

Timpul pe care îl vor petrece rudele cu pacienții va fi de 10 minute. Accesul se va face printr-o cerere și prin lăsarea numărului de telefon, pentru stabilirea unei ore a doua zi. Vizitatorii vor fi totodată instruiți la intrare și vor primi un costum special împotriva COVID-19. Vor ieși însoțiți de către personalul medical către vestiarul unde se vor putea dezbrăca de echipament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here