Ștefan Mandachi va dona încasările filmului „30 de ani și 15 minute” pentru sprijinirea victimelor accidentelor rutiere

0
324

Ștefan Mandachi va dona încasările noului său film „30 de ani și 15 minute” pentru sprijinirea victimelor accidentelor rutiere, dar și a altor cauze în care crede.

În România, anual mor peste 2000 de oameni în accidente rutiere. Antreprenorul sucevean prezintă în noul său film o Românie în care nu vrem să acceptăm că trăim. Este un documentar-manifest despre o țară condusă de minciuni și promisiuni deșarte, despre frica șoferilor care, de fiecare dată când urcă în mașină, nu știu dacă se vor mai întoarce acasă. Este despre nepăsare, disperare, durere, furie, toate învârtindu-se în jurul unei simple întrebări:

Cine sunt cei vinovați pentru lipsa autostrăzilor în România?

„Cum oare aș fi putut aduce laolaltă atâția politicieni, jurnaliști, oameni ce au suferit în urma accidentelor rutiere, care să răspundă la întrebarea «Cine sunt cei vinovați pentru lipsa autostrăzilor din România»? Prin filmul ăsta vreau să vă îndemn să facem cu toții câte un metru de ceva, m-am săturat să privim deasupra gropii, să stăm tăcuți de parcă ne place acolo. 

Voi dona încasările obținute din vânzarea biletelor, acest film este de fapt un act de protest, nu un mod de a câștiga bani.

 «30 de ani si 15 minute» va sta în cinema atâta vreme cât este cerere din partea spectatorilor. Am muncit enorm împreună cu o echipă mare de oameni timp de un an și jumătate ca să aducem un gram de conștientizare în societatea românească! Ar fi mare păcat să nu împrăștiem mesajul filmului, așa că vă cer ajutorul, invitându-vă în număr cât mai mare la cinema”,  declară Ștefan Mandachi.

Poți viziona filmul la orice cinema din țară. Rezervă biletele acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here