Storytime: Cum mi-am găsit iubirea vieții după o partidă de sex în baie la Untold?

0
245
Timp de citit: 2 minute

Se zice că îți găsești sufletul pereche atunci când te aștepți mai puțin. Well, sexul în baie la Untold e ceva neașteptat.

Era vara lui 2015, Avicii în background, câteva sticle de vodka și o gașcă de prieteni. Momentul perfect să te îndrăgostești.

Era un barman superb la unul dintre standurile cu băutură. Îmi tot ziceau prietenele să mă duc să vorbesc cu el, dar eu copil de 18 ani timid, cu frică de Dumnezeu și mai ales de mama, am zis să stau cuminte, în banca mea, că nu vreau să mai pierd nopțile bocind după Alex pe Taylor Swift.

Cum prietenele mele de pe atunci chiar voiau să mă combine numai să scape de căderile mele nervoase, mă tot trimiteau să le aduc sucuri, apă, chipsuri, toate tâmpeniile numai să vorbesc cu el. Băiatul nu era prost, s-a prins că eram pusă pe combinații și nici lui nu-i displăcea compania mea.

În a doua seară a festivalului, cu vreo două sticle de curaj la bord am zis că mă duc la el și îi zic ce simt (în condițiile în care nici numele nu i-l știam).

Long story short, am stat la povești cu el până la 4 dimineața când i s-a terminat tura. Eu îmi revenisem, el era un gentleman și a insistat să stea cu mine cât dorm ca să se asigure că mă simt bine. Vă dați seama că n-am mai ajuns până la camera mea de hotel. Am intrat în prima toaleta pe care am văzut-o și de acolo știți ce s-a întâmplat.

După Untold am mai vorbit, am mai ieșit. Când am plecat la facultate m-am mutat cu el și acum suntem căsătoriți de un an jumătate.

De-abia aștept să mă întrebe copiii „Mami, tu cum l-ai cunoscut pe tati?”

Autor: Amalia Timofte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here