Suceava poate reprezenta România la Miss Universe!

0
190
Miss Universe
Timp de citit: 2 minute

Printre favoritele Miss Universe, o competiție de talie mondială, de altfel, se numără și o suceveancă de doar 22 de ani. Astfel, Suceava poate reprezenta România la Miss Universe!

Tânăra, pe numele ei Diana Nicoleta Pălimariu, a ajuns până în semifinalele naționale ale concursului.

Totodată, se numără printre favoritele pentru finală, care va avea loc în luna noiembrie, conform Monitorul de Suceava. Finala va fi difuzată atât la TV, cât și pe canalul de YouTube al competiției.

Diana Pălimariu a ajuns, astfel, printre ultimele 30 de participante ale Miss Universe România, dintre care 15 vor intra în finală. Un fapt interesant îl reprezintă faptul că, dintre toate concurentele, Diana e cea mai înaltă, măsurând 1,82 metri.

Tânăra, care a mai participat și în 2017, oprindu-se în finală, a cochetat cu modellingul și în liceu, dar în facultate a ales un domeniu cel puțin surprinzător, și anume Finanțe. Absolventă a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava, Diana Pălimariu a obținut la BAC media 9,73. A urmat apoi cursurile ASE din București, domeniul Finanțe – Bănci, unde a absolvit cu o medie apropiată de 10. De asemenea, a finalizat anumite cursuri în domeniul televiziunii, fiind interesată de o carieră ca prezentatoare de știri. Acum urmează un master de cercetare avansată în finanțe.

Mult succes, Diana Pălimariu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here