Sucevean arestat după ce a fost prins cu 12000 de pachete de țigări ascunse în podeaua unei autoutilitare

0
134
Sucevean
Timp de citit: < 1 minute

Vineri, 13 noiembrie, în jurul orei 05:10, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava au oprit în trafic pentru control, pe raza orașului Milișăuți, județul Suceava, un sucevean cu o autoutilitară care tracta o remorcă, ambele înmatriculate în România.

La volanul mijlocului de transport se afla un cetățean român sucevean în vârstă de 46 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, iar în urma unui control sumar s-au observat modificări la autoutilitară și remorcă.

S-a constatat că atât în podeaua dublă a autoutilitarei, cât și în cea a remorcii, sunt mai multe colete cu țigări. În urma inventarieii s-a constatat că acestea conțin 12.460 pachete țigări de proveniență Duty-Free.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 170.700 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoutilitara și remorca în valoare de 21.000 lei, folosite în activitatea infracţională au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Ieri, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată din cadrul Judecătoriei Rădăuți, care a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți de arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile.

sursă foto: obiectivdesuceava.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here