Țara arde și doctorii fac sex la ATI. Ce dracu’, România?

0
258

Până acum, secția de ATI era cunoscută drept „Anestezie și Terapie Intensivă”. Sau, popular, „unde ne trimit Orban și Arafat, că-s interese mari la mijloc, maică”. A fost nevoie de doi idioți rătăciți de pe PornHub ca să dea o altă nuanță situației generale. Dacă, din întâmplare, nu ai urmărit știrile azi, îți explic mai jos ce și cum.

Acțiunea are loc, ca în orice poveste care se respectă, la Târgu-Jiu. Spitalul Județean, secția ATI.

Personajele principale: un doctor de pe acea secție și o asistentă, care și-au dat seama că le sfârâie picioarele unuia după celălalt și au început să facă ce fac orice iubăreți. Dar ține-te bine, prietene: ăștia doi întrețineau relații sexuale pe holurile spitalului, la doi pași de bolnavii care chiar aveau nevoie de ei. Să-ți mai zic că domn’ doctor avea nevastă acasă și asistenta era infectată cu COVID?

Totul a fost făcut public sâmbătă, după ce pe masa conducerii spitalului, dar și în inbox la Minister, a apărut o plângere anonimă. În plângerea asta se reclamă faptul că asistenta infectată a stat în aceeași cameră cu medicul, care după aia s-a dus la muncă bine-mersi și a mai infectat câțiva colegi. Conducerea n-a zis nimic până acum, mai așteptăm.

Ofertă specială, așadar, la ATI: bordel și focar de COVID, 2 în 1.

Acum, eu te rog frumos să nu-mi sari în cap. De iubit, s-or iubi, cu nevasta înșelată rezolvă ei, dar pacienții? Mai nou ești plătit ca să te satisfacă primul exemplar, în loc să ai grijă de oamenii care n-o duc deloc bine. Că doar n-au fost trimiși la Terapie Intensivă, așa, în excursie, vin un pic, inspectează și la revedere. Nu vreau să mă dau „mai catolic decât Papa”, dar el ca doctor a depus un jurământ, să-și facă datoria și să vindece pacienții. Asta dacă nu cerem prea mult.

Și, să nu uit: să-și ia dracului o cameră undeva, nu prin spital!

Dacă știa că domnișoara are Coviduț, de ce nu s-au dus ei la ea acasă, ca el după aia să se izoleze? A știut că e expus și pune în pericol sănătatea și poate chiar viața colegilor, omule! Și tot cu capul greșit a gândit. De la un bombardier deghizat în doctor de Halloween, hai că mă mă mai așteptam. Dar de la un doctor, vorba aia, cu școală…

Continuăm să aruncăm cu noroi în sistemul medical din România, dar uite că „omul sfințește locul”. Mă rog, dacă aia se poate chema sfințire. Oricum, presimt că ăștia doi vor fi următoarele personaje din România care au frigiderul plin cu carne de sărbători, Arafat și Orban iau o pauză pentru moment.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here