Tatăl fetiței de 3 ani, moartă în accident: „Doamne, unde ma duc? Ancuta mea…”

0
139
Timp de citit: 2 minute

Două autoturisme s-au lovit frontal, iar un al treilea a ajuns pe câmp la peste o sută de metri distanță. Mai mulți șoferi aflați în trafic au intervenit luni seara, 26 octombrie, pentru a acorda ajutor victimelor teribilului accident.

Prima ambulanță i-a luat pe cei din mașina răsturnată, o fetiță de 3 ani și un bebeluș de 9 luni. Ambii părinți erau plini de sânge , iar tatăl în stare de șoc, încerca să-și trezească soția inconștienta. Martorii l-au întrebat pe șofer ce se întâmplă, dar acesta era complet devastat. „Nu ştiu nimic. Nu am băut nimic. Nu ştiu nimic, de unde vin? Ea e soţia mea si am doi copii, o fata şi un băiat, Maia şi Răzvan. Doamne, de unde vin, unde mă duc?! Doamne, nu am băut nimica, nimic, nu am pus nimic în gură. Ancuţa mea, Ancuţa… copiii noştri. Doamne, de unde vin? Unde suntem acuma, în ce loc suntem?”, întreba şoferul de 31 de ani, martorii veniţi în zonă.

Pentru fetița de 3 ani nu s-a mai putut face din păcate nimic, în ciuda manevrelor de resuscitare. În cazul bebelușului de 9 luni, acesta a fost singura persoană care nu a fost rănit. Scaunul de protecție i-a salvat viața bebelușului de 9 luni. Întreaga comunitate este înmărmurită de drama celor doi părinți, iar tatăl este încă în șoc.

Click aici pentru mai multe detalii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here