Tatăl vitreg al fetiţei din Arad este principalul suspect al crimei!

0
283

Luni noaptea, tatăl vitreg, împreună cu mama fetiţei au fost reţinuţi şi duşi la audieri de către poliţişti.

În cadrul audierilor, tânărul de 23 de ani a declarat că a vrut să le facă baie celor doi copii, în vârstă de 6 şi 3 ani. Copila de 6 ani a alunecat, spune tatăl, şi s-a lovit cu capul de cadă, lovitură în urma căreia a survenit decesul. Tot el a spus că a dus trupul fetiţei în câmp, dar nu a incendiat-o. În ziua în care s-a întâmplat nefericitul „accident” mama era la spital pentru a naşte un alt copil.

Mama copilei a fost şi ea audiată.

Apartamentul în care a avut loc crima a fost sigilat, urmând ca marţi poliţiştii să se întoarcă pentru a continua cercetările. Acum, mama şi cei doi copii ai ei au fost duşi într-un centru de Protecţie a Copilului din Arad.

Vă reamintim că trupul unei fetiţe cu vârsta cuprinsă între 5 şi 6 ani a fost găsit pe un câmp din Arad. Bărbatul care a făcut descoperirea e declarat că la locul faptei erau haine împrăştiate şi un corp de mici dimensiuni ars, căruia îi lipseau membrele inferioare. Ulterior, cu ajutorul probelor, poliţiştii au reuşit să producă portretul robot al fetiţei.
ATENŢIE, IMAGINEA URMĂTOARE VĂ POATE AFECTA EMOŢIONAL!

Reconstituirea Politiei

Update:

Tatăl şi-a schimbat declaraţia: a recunoscut oribila faptă. Fata a murit după ce a fost lovită cu capul în repetate rânduri de peretele de pe holul apartamentului. După ce fata şi-a pierdut viaţa, monstrul a pus-o într-o valiză, a comandat un taxi şi a dus copila la marginea oraşului.

Urmărim în de aproape cazul, pentru a vă ţine la curent!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here