TikTok, subiect de război online între Cumpănașu și un deputat. Pe bune, România?

0
327

Care ați vrut, mă, schimbare în 2021? Că au ajuns ăștia să se bată pe net. Tema, evident, TikTok. Și dacă avem TikTok, ghici ce, avem și Cumpănașu!

De data asta, „profu’ online”, mironosița de serviciu de pe internet, și-a luat cuțitele de pe profesori și Guvern.

Unde le-a îndreptat? Spre Pavel Popescu, deputat din partea PNL. Parlamentarul a criticat dur TikTok-ul în general, dar a păstrat săgeți și pentru Alexandru Cumpănașu, culmea, și el perindat cândva printre liberali.

„Am scăpa de problema numită Alex Cumpănașu, un descreierat care instigă la ură, abandon școlar și care în mod indirect le face avansuri elevelor minore în discuțiile publice cu ele, în văzul nostru, al tuturor”, scrie Pavel Popescu într-o postare destul de amănunțită pe Facebook. „Soluția în cazul acesta este simplă: suspendarea contului descreieratului numit Alexandru Cumpănașu. Și legislație pentru social media. Asta dacă găsim cu cine să o facem”, cere deputatul, pe lângă închiderea TikTok-ului în sine. Mai multe vedeți jos:

Declarația lui Pavel Popescu, sursa foto: Facebook

Evident, Cumpănașu n-avea cum să stea cu mâinile în sân.

„Profu’ online”, acest războinic din spatele camerei, a pornit un live pe Facebook, în care începe destul de acid: „un deputat din Parlamentul României, al cărui nume nici nu contează pentru că este egal cu zero (…) a declarat că rețelele sociale – Facebook, TikTok, Instagram trebuiesc cenzurate sau închise”. Înțelept ar fi fost dacă ar fi menținut șicana doar între el și Popescu, dar Cumpănașul nostru a ținut morțiș să implice și o terță parte, PNL. „Îi cer public Partidului Național Liberal, conducerii acestui partid, să explice dacă este sau nu poziția publică a acestui partid!”, strigă acesta, cu prosteasca speranță că o să îl audă tot poporul. Probabil de aia și-a luat și vocea de războinic.

„Un escroc, un nemernic, un jeg care este deputat, are funcție publică, vorbește public, cere public Parchetului, Poliției, instituțiilor statului să ne închidă conturile, să-mi închidă mie conturile!”, continuă fostul candidat de la Prezidențiale să urle pe live. Ia un Septosol, prietene, că răgușești și nu mai poți să urli la nevastă după aia.

„Omul ăsta trebuie internat la Socola, la Bălăceanca, la Spitalul 9 din București, nu în Parlamentul României! Cenzurarea rețelelor sociale astăzi, că așa vrea mușchiul unui incompetent, este cea mai gravă decizie sau anunț pe care PNL și-l asumă fără să vorbească”, mai spune Cumpănașu.

Eu, personal, regret că nu mi-am făcut floricele, mergea niște popcorn la tot circul ăsta.

Alexandru Cumpănașu, ți-ai arătat pentru a mia oară disperarea după atenție și ipocrizia. E adevărat, la prima vedere, declarația deputatului Popescu pare să aibă valențe restrictive, însă omul și-a expus punctul de vedere într-un mod diplomat. În schimb, nu văd diferența între tine și colectorii de fier vechi care mă înjură de sfinți că nu le dau marfă. În afară de văicărit, înjurat pe live-uri și salivat după fanele de pe TikTok, mai ai și altceva în mânecă? A, da, am uitat de tras cu arma random pe la TV.

Băi, am ajuns grav ca nație dacă ne punem drept exemple specimene precum Cumpănașu. Sau doamna care răcnește că nu vrea mască, dar despre asta discutăm altădată. Nu mai durează mult și pică și ăsta în cap, oricum. Se crede băiat de aur, dar dacă îi torni o cană de apă în cap, ruginește.

Omul nostru nu se dezminte: vezi aici cum Alexandru Cumpănașu, salvatorul națiunii, salivează după minore pe TikTok!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here