Trei angajate ale unui post TV au murit după ce au fost împușcate cu sânge rece

0
1224
Trei angajate ale unui post TV din Afganistan au fost împușcate mortal / Sursa foto: Profimedia
Trei angajate ale unui post TV din Afganistan au fost împușcate mortal / Sursa foto: Profimedia

Crimă oribilă în Afganistan, unde trei angajate ale unui post TV au fost împușcate mortal cu sânge rece! Tragedia are un impact cu atât mai mare cu cât o altă prezentatoare a fost ucisă acum trei luni.

Oribila crimă a avut loc în Jalalabad, undeva în estul Afganistanului, potrivit Digi 24.

Cele trei tinere, Shahnaz, Sadia și Mursal, lucrau la postul afgan Enekaas TV. Tragedia a fost confirmată de Zalmai Latifi, directorul televiziunii.

„În această după-masă, trei dintre colegele noastre, tinere cu vârste între 17 şi 20 de ani, au fost împuşcate mortal de bărbaţi înarmaţi în oraşul Jalalabad”, a spus acesta pentru AFP. „Ele lucrau cu noi de peste doi ani (…) Suntem cu toţii şocaţi”, spune și Kayhan Safi, șeful departamentului de dublaj unde lucrau tinerele.

Deocamdată nimeni nu a revendicat crimele, deși talibanii sunt „scoși în față”. Acuzațiile vin după ce un taliban s-a aflat printre ucigașii angajatelor, fiind ulterior arestat.

Coincidența face ca, tot la Jalalabad, la începutul lui decembrie, o prezentatoare de la Enekaas TV să fie împușcată mortal împreună cu șoferul său, mergând spre birou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here