Un autocar cu 44 de pasageri, care venea din Franța, a luat foc în mers

0
431
autocar
Timp de citit: 2 minute

Marți dimineață, în jurul orei 5:00, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu, un autocar a luat foc în mers.

În autocar se aflau 44 de pasageri. Aceștia se întorceau din Franța. Din fericire, cu toții au reușit să coboare la timp, astfel că toți au scăpat nevătămați.

Potrivit ISU Sibiu, cauza incendiului ar fi un scurtcircuit electric.

„Incendiu autocar pe autostrada A1, km 276, sensul de mers Sebeş – Sibiu, fără victime. În jurul orei 5,00, pompierii militari din cadrul Staţiei Miercurea Sibiului şi Punctului de lucru Sălişte au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pe autostrada A1, km 276, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocar ce transporta circa 44 de pasageri. La faţa locului s-au mobilizat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj SMURD. Pasagerii s-au autoevacuat înainte de sosirea forţelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

„La faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la întregul autocar. A ars autocarul în totalitate, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. A fost salvată remorca acestuia, care conţinea bagajele pasagerilor. Din informaţiile primite de la faţa locului, autocarul se întorcea din Franţa”, a mai precizat Alina Voina.

Din cauza acestui incendiu, traficul pe A1 a fost blocat timp de o oră pe sensul de mers respectiv.

Sursa foto: sibiu100.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here