Un bărbat a fost bătut și lăsat să moară în urma unei beții

0
179
Timp de citit: < 1 minute

Un bărbat a decedat după ce amicul său l-a bătut și l-a lăsat să moară. Incidentul a avut loc în seara zilei de 20 ianuarie, la ora 17:30, în raionul Nisporeni. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol.

Conflictul ar fi început când un tânăr de 22 ani din raionul Nisporeni a mers în vizită la amicul său, unde au consumat băuturi alcoolice. Între cei doi s-a iscat un conflict. Suspectul l-ar fi bătut, iar mai apoi a plecat acasă. Suspectul s-a întors însă la locuința victimei pentru a vedea care este starea de sănătate a acestuia, însă la găsit lângă pat în stare gravă.

Acesta a sunat la serviciul medical de urgență, însă victima a decedat până la sosirea ambulanței.

Suspectul ar fi spus angajaților poliției că leziunile corporale au fost cauzate după ce victima a căzut și s-a lovit în regiunea corpului și a capului. Bărbatul locuia împreună cu concubina sa și ducea un mod de viață antisocial, uneori făcând abuz de alcool.

Pe cazul dat va fi pornită o cauză penală conform art.151 al.4 CP. Tânărul urmează a fi reținut în conformitate cu art.166 CPP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here