Un bărbat a murit în timp ce încerca să monteze un patinoar în parcarea Shopping City Suceava

0
175
Timp de citit: < 1 minute

Duminică, 8 noiembrie, un bărbat de 38 de ani a murit, fiind strivit de mai multe panouri metalice. Acesta încerca, împreună cu mai mulți asociați din Piatra Neamț, să monteze un patinoar în parcarea Shopping City Suceava.

Iată cum s-a petrecut totul. Oamenii veniți cu victima descărcau dintr-o remorcă a unui camion materialele necesare asamblării patinoarului. Mai apoi victima a intrat în remorca camionului pentru a desface chinga care ținea panourile din PVC cu cadru metalic. După aceasta, oamenii au început să descarce panourile.

La un moment dat, trei panouri au căzut peste bărbatul de 38 de ani, aceste fiind sprijinite pe un perete al remorcii. Ambulanța venită la fața locului nu a putut decât să constate decesul bărbatului, leziunile din zona capului fiind incompatibile cu viața. Diagnosticul pus de medici este traumatism cranian-sever, cu înfundare.

Dat fiind faptul că acest eveniment tragic s-a produs în timpul programului de muncă, inspectorii ITM Suceava au intrat pe fir. Polițiștii au întocmit și ei un dosar penal, făcînd cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de  „ucidere din culpă”, „neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here