Un bărbat de 56 de ani a ajuns la spital încercând să-și satisfacă iubita

0
370

Pregătit pentru o partidă memorabilă de sex, un bărbat a fost luat cu ambulanţa dintr-un hotel încercând să-și satisfacă iubita. În vârstă de 56 de ani, botoşăneanul a mers la un hotel din municipiu în cursul zilei de luni şi urma să aibă o întrevedere cu o doamnă un pic mai tânără.

Pentru a fi sigur că îi va oferi partenerei sale clipe de neuitat, acesta şi-a achiziţionat de la un magazin online o pastila albastră aşa cum a declarat chiar el. După ce a luat-o, însă a început să se simtă rău. Avea ameţeli, o stare generală de rău şi pulsul mărit.

Bărbatul a sunat la 112, o ambulanţă fiind trimisă pentru a-i acorda asistenţă medicală. Pentru că bărbatul părea să fie şi destul de panicat, dar mai ales pentru că nu a putut preciza exact ce pastilă luase încercând să-și satisfacă iubita, de acesta a fost transportat la Urgenţe cu ambulanţa.

„Pacientul a recunoscut că se ştia cu probleme cardiace şi a mărturisit că a înghiţit, cu o oră înainte, o pastilă albastră, cumpărată de pe Internet. Nu a ştiut sau nu a dorit să spună exact provenienţa sau marca ei. A fost stabilizat şi transportat ulterior la Urgenţe pentru a fi supus unor examene suplimentare”, a precizat medicul primar Nicuşor Curteanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Botoşani.

Bărbatul şi-a revenit destul de repede, fiind externat la cerere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here