Un bărbat din Rădăuți a fost prins beat, fără permis și în posesia unei mașini furate

0
168
Rădăuți
Timp de citit: < 1 minute

Un bărbat din Rădăuți, aflat în stare de ebrietate, a sustras un autoturism și s-a deplasat la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, unde a adresat injurii polițiștilor de frontieră.

Bărbatul de 45 de ani a intrat în punctul de control acces din instituție fără aprobare, iar după ce a înjurat persoanele aflate acolo, s-a urcat la volanul autoturismului marca Volkswagen Golf și a plecat.

Polițiștii de frontieră au anunțat Poliția și au identificat autoturismul în cauză parcat la ferma unui localnic. Totodată, în apropierea autoturismului, era și bărbatul în cauză.

Aceștia au încercat să-l testeze pe bărbat cu aparatul etilotest. El a refuzat, deși a recunoscut că a condus mașina. A fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.

Rădăuțeanul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat procurorului de caz în vedere luării unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here