Un bărbat pe nume Superman a încălcat carantina ca să ia la bătaie un rival

0
196
Superman
Timp de citit: 2 minute

Se pare că pandemia nu i-a priit lui „Superman”! Dacă lumea se gândea la el ca fiind simbolul eroismului și al dreptății, iată că un exemplar sucevean îi știrbește imaginea.

Duminică, un incident nemaiîntâlnit a avut loc în localitatea Arbore, din județul Suceava.

Un tânăr de 22 de ani din localitatea menționată mai sus a sunat la 112, acuzând că un bărbat recent întors din străinătate a intrat peste el în casă și l-a bătut. Ce e mai interesant e că numele atacatorului e Superman Drăgan. Nu e o poreclă, nu e un pamflet, acesta este numele său din acte.

Conform polițiștilor din Solca veniți la fața locului, făptașul ar fi sărit gardul pentru a ajunge în curte și a luat victima la bătaie din cauza unei femei. De altfel, ambii au suferit leziuni, agresorul ajungând chiar la Spitalul Rădăuți.

Foarte important de menționat faptul că Superman a trebuit să scape din carantină ca să se răzbune pe rivalul său.

Acesta figurează în baza de date a polițiștilor cu domiciliul în Rădăuți. Fiind recent venit în țară, i s-a impus carantina la domiciliu. Totuși, nu numai că a evadat din domiciliu, ba chiar a părăsit localitatea și a plecat la Arbore. Evident, „eroul” a fost amendat cu 5.000 de lei pentru nerespectarea carantinei, polițiștii informând DSP. De asemenea, i s-a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here