Un copil de clasa a doua a murit în timpul orei de religie. Care a fost cauza?

0
194
Timp de citit: 2 minute

Un elev de clasa a doua de la o şcoală din Ploieşti, cunoscut cu afecţiuni cardiace, a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator, în timpul orei de religie. Echipajul de urgență chemat să intervină l-a dus pe copil direct la spital, însă medicii nu au mai putut să-i salveze viața.

Incidentul s-a petrecut la Şcoala „Sfânta Vineri”, în timpul orelor de religie. Din primele informații, elevul ar fi spus că are o durere de abdomen, profesoara mergând astfel să ceară ajutor la cabinetul medical școlar. Când s-a întors, copilul leșinase deja.

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Secției de Poliție nr.1 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, la o unitate de învățământ din Ploiești, un elev de clasa a II-a, un băiat în vârstă de 10 ani, ar fi leșinat în timpul cursurilor. A fost solicitat un echipaj al ambulanței, fiind efectuate manevre de resuscitare. Băiatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă din cadrul IPJ Prahova pentru efectuarea cercetării la fața locului”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție.

Elevul de la Şcoala „Sfânta Vineri” din Ploiești a murit la spital.

La fața locului a intervenit un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ), care a constatat că elevul a intrat în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare. Copilul a fost dus la Spitalul de Pediatrie Ploieşti, însă eforturile medicilor au fost în zadar.

Se pare că băiatul făcea spor de performanță, iar în trecut a mai leșinat și pe terenul de sport. Acela a fost momentul în care părinții au început să îi facă investigații.

sursă foto: stiriest.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here