Un om de afaceri a murit după ce mașina în care se afla a explodat

0
1604
Un om de afaceri din Arad a murit după ce mașina sa a explodat / Foto: aradon.ro
Un om de afaceri din Arad a murit după ce mașina sa a explodat / Foto: aradon.ro

Tragedie teribilă la Arad, după ce un cunoscut om de afaceri a murit în propria mașină. Potrivit Digi 24, autoturismul în care se afla, un Mercedes, a sărit în aer și a luat foc.

ISU Arad a anunțat că sâmbătă dimineață un autoturism a explodat „în Municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu (în față la Profi). În interior este o victimă decedată”.

„În această dimineață în jurul orei 7, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis și cei de la IPJ Arad.

Presa locală susține că victima este Ioan Crișan, un cunoscut om de afaceri local de 66 de ani. Acesta a mers dimineață să bea o cafea la cafeneaua din apropiere. Explozia a avut loc fix când acesta a pornit mașina. Explozia a fost atât de puternică, încât a spart geamurile mașinilor și locuințelor din zonă.

IPJ Arad mai spune că Poliția Română „a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here