Un polițist de frontieră băut a ajuns cu mașina într-un șant

0
203
Un polițist de frontieră băut a făcut accident.
Timp de citit: 2 minute

Sâmbătă, în a doua zi de Crăciun, George Baciu, polițist de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret, se întorcea acasă, spre Suceava, după tura de noapte.

Înainte de a pleca către casă, a consumat băuturi alcoolice. În localitatea Dănila, mașina pe care o conducea, un BMW Seria 3, a zburat de pe carosabil și a aterizat într-un șanț la o distanță de circa 5 metri față de nivelul șoselei.

Mașina a rămas pe cupolă. Polițistul a ieșit singur din mașina răsturnată, spărgând un geam lateral al autoturismului. Un martor a sunat la 112 și a alertat autoritățile, crezând că victima este rănită.

Însă, cu mult noroc, polițistul de frontieră a scăpat fără nici o leziune corporală. Acesta s-a ales doar cu o sperietură zdravănă.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, care l-a testat pe George Baciu. Acesta avea o alcoolemie de 0,44 mg/l în aerul expirat. motiv. Protagonistul accidentului fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i-au fost prelevate două probe de sânge.

Între timp, pe numele polițistului de frontieră a fost deschis un dosar penal și cercetările se derulează pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Sursa foto: lepoint.fr

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here