Un polițist local din Fălticeni i-a făcut ziua mai bună unui copil cu handicap

0
423
Inspector Principal Sirbu Andrei
Timp de citit: 2 minute

Un polițist local din cadrul Secției de Poliție Locală Fălticeni i-a oferit câteva momente de fericire unui băiețel în scaun cu rotile. Andrei Sirbu este numele polițistului despre care vorbim.

Întâmplarea a fost povestită de tatăl băiețelului polițiștilor locali pe pagina acestora de Facebook, împreună cu un mesaj de mulțumire, poveste care a fost publicată ulterior pe pagina de Facebook a Poliției Locale.

În perioada zilelor orașului, în timp ce își efectua atribuțiile de serviciu, Inspectorul Principal Sirbu Andrei l-a întâlnit în parcarea de lângă parcul de distracții pe Vlad, un băiețel în scaun cu rotile ce se uita la mașina de poliție. Au făcut cunoștință, ba chiar domnul polițist i-a oferit băiatului și o bomboană.

Prietenia celor doi abia de acum începe: Vlad a fost luat în brațe de către polițistul mărinimos și pus pe scaunul din față al autospecialei poliției. S-au jucat, au vorbit, s-au împrietenit. Înainte de momentul despărțirii, băiatul a mai stat câteva minute în brațele agentului, jucându-se încă puțin.

Am vorbit puțin cu domnul Andrei Sirbu, care mi-a spus, foarte modest: „Eu cred că e un gest normal, nu am făcut nimic ieșit din comun. Probabil că ar fi o normalitate, dacă am trăi într-o societate unde principiile și valorile s-ar afla la loc de cinste. Poate ușor, ușor schimbăm mentalitatea prin dvs, mass-media.”

Domnul Sirbu lucrează în Poliția Locală Fălticeni de 8 ani, fiind Inspector Principal în cadrul compartimentului Circulație.

Pentru gestul și bunătatea de care a dat dovadă merită toată aprecierea noastră.
Vă mulțumim, domnule Inspector Andrei Sirbu! Sunteți un exemplu de bunătate pentru noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here