Un puști este lăsat să fumeze și să consume alcool la o petrecere

0
243
puști

Imagini reproșabile de la o petrecere de rromi. Fiul unui celebru interlop din Craiova este lăsat să fumeze și să consume alcool. Imaginile au fost postate pe internet chiar de tatăl puștiului, cu mențiunea că „îl pregătește pentru viitor”. Fericitul tată, interlopul Vilifort, și-a făcut din nou fiul faimos, atunci când, la începutul anului 2020, și-a lăsat fiul să conducă un Mercedes pe drum public, deși poliția interzice ferm acest lucru.

La momentul respectiv, Poliția din Craiova s-a sesizat și a deschis un dosar de urmărire penală, dosar nerezolvat nici până acum. Tatăl și-a mai lăsat în trecut fiul să danseze pe stradă și pe o trecere de pietoni, cu două cuțite. La fel, în acel moment, polițiștii au fost cel mai probabil doar declarativi, spunând că au început urmărirea penală.

După ultima apariție a minorului pe internet, în care vedem că a fost lăsat să fumeze, „cel mai probabil se va întocmi în cauză un dosar penal pentru rele tratamente și va fi sesizată Protecţia Copilului” spun reprezentanții IPJ Dolj.

Să sperăm că acest copil va fi lăsat într-un final să-și trăiască copilăria.

Sursa foto: playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here