Un șofer băut a ucis un tânăr de numai 27 de ani

0
202
tânăr decedat
Timp de citit: 2 minute

Duminică dimineață, 24 ianuarie, un grav accident de circulație s-a produs în centrul orașului Vatra Dornei. Din acest accident a rezultat decesul unui tânăr de 27 de ani.

Cu puțin înainte de ora 8, Paul Cristian Sava, de loc din Argestru – Vatra Dornei, își ducea mama la serviciu, într-un autoturism marca Volkswagen.

Drumul lor a fost brusc oprit de un autoturism Audi, care i-a lovit în plin. Acesta venea din sens opus.

Impactul a avut loc pe strada Mihai Eminescu din Vatra Dornei, chiar în fața subunității de pompieri din oraș.

Mașina care circula cu mare viteză era condusă de Marius Ovidiu Vodă, în vârstă 25 de ani, din Cornu Luncii. Impactul dintre cele două mașini a fost extrem de puternic. Acest lucru a dus la decesul imediat al tânărului de 27 de ani.

În impact a fost rănit și șoferul care a provocat tragedia, o tânără care se afla în mașina acestuia, dar și a mamei acelui tânăr decedat.

Șoferul vitezoman a fost testat de polițiști. Rezultatul a fost de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru a i se stabili exact alcoolemia, șoferului i s-au recoltat şi probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

Acesta este acum protagonistul unui dosar penal, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa foto: svnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here