Un soț gelos aflat în carantină și-a bătut soția și socrii

0
627

O femei de 33 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc a sunat ieri, la 112 pentru a anunță că a fost bătută de soțul ei gelos, S.H. de 35 de ani.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, în timp ce femeia se afla în interiorul locuinței de domiciliu, soțul ei a lovit-o de mai multe ori din cauza că era gelos. Părinții ei care locuiesc la etajul imobilului au intervenit între cei doi încercând să-l oprească, însă S.H. a devenit mai violent și a început să-i bată pe părinții soției sale.

Soția agresorului are mai multe răni la nivelul feței, cel mai afectat fiind ochiul drept, și le-a spus polițiștilor că va solicita eliberarea unui certificat medico-legal. Oamenii legii ajunși la fața locului au completat formularul și au constatat că poate fi emis un ordin de protecție provizoriu pentru cinci zile.

În momentul comiterii agresiunii, S.H. se afla în carantină la adresa de domiciliu din Câmpulung Moldovenesc din data de 25 ianuarie 2021, când s-a întors din Suedia. După ce oamenii legii au emis ordinul de protecție provizoriu, bărbatul a ales să schimbe adresa de carantinare la domiciliul părinților lui din aceeași localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here