Un student la Economie a fost găsit spânzurat în pădure, în mod inexplicabil

0
504
Un student din Iași a fost găsit spânzurat în pădure / Foto: Getty
Un student din Iași a fost găsit spânzurat în pădure / Foto: Getty
Timp de citit: 2 minute

Gestul unui student din Iași i-a lăsat înmărmuriți pe membrii familiei și pe toți cei ce îl cunoșteau. Acesta a decis să se spânzure într-o pădure, fără a lăsa vreun bilet de adio prin care să-și justifice gestul!

Iulian Nechifor avea 22 de ani și era student la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. Acesta era în anul al III-lea la studiile de licență, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, potrivit ziaruldeiasi.ro. Nimic nu ar fi prevestit gestul șocant la care a recurs tânărul.

Iulian a fost dat dispărut pe 8 aprilie, fiind văzut ultima dată în jurul orei 17, în satul Voinești.

Inclusiv colegii săi de facultate au pornit în căutarea lui, Liga Studenților organizând ieri o acțiune de căutare. „Mâine, 11.04.2021, la ora 08:30, se va organiza o acţiune de căutare a studentului. Sunt bineveniţi toţi cei care doresc să ajute!”, au scris aceștia pe pagina lor de Facebook.

Ulterior, Iulian a fost găsit spânzurat într-o pădure din Voinești, fără a exista un bilet de adio sau orice mesaj care ar fi putut explica gestul său șocant. Familia acestuia nu a dorit să ofere prea multe detalii, iar cei de la Liga Studenților au decis același lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here