Un sucevean a murit pe scaunul unui autobuz

0
663

Moarte fulgerătoare pentru un sucevean. Miercuri, 12 aprilie, în jurul orei 13:42, Poliția din Suceava a primit un apel de la un conducător al unui autobuz TPL Suceava, prin care se anunța moartea unui om în timpul călătoriei.

Constantin Chițac, în vârstă de 74 de ani, din Suceava, a urcat în autobuzul TPL din stația Obcini, urmând să coboare în staţia Mărăşeşti. El s-a așezat pe primul rând de scaune. Persoana în cauză nu a mai coborât în staţia TPL Mărăşeşti, ci şi-a continuat deplasarea, fără a atrage atenţia nimănui.

La un moment dat, autobuzul fiind în mişcare, în zona staţiei Sala Sporturilor, taxatoarea TPL Suceava a observat că bărbatul stă nefiresc pe scaun şi s-a dus să vadă dacă doarme. În acel moment, taxatoarea a constatat faptul că bărbatul era decedat. S-a solicitat intervenţia unui echipaj de ambulanţă care a constatat decesul lui Chiţac Constantin, stabilind drept diagnostic „stop cardio-respirator”.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul suferea de boli cardio-vasculare, acesta urmând un tratament medicamentos dat de un medic specialist.

Cercetările polițiștilor continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Sursa foto: Wikipedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here