Un sucevean a vrut să-i facă o surpriză iubitei, dar s-a trezit la spital cu un inel pe penis

0
815

Un tânăr sucevean le-a dat mari bătăi de cap medicilor, după ce s-a prezentat la spital cu un inel în jurul penisului. Motivul pentru care bijuteria a ajuns la „bijuterie” e de-a dreptul incredibil.

Tânărul de 27 de ani, din Vatra Dornei, le-a explicat medicilor de la spitalul din același oraș că și-a pus inelul pe penis „pentru a obține rezultate remarcabile” și pentru a-și surprinde iubita, potrivit glasulsucevei.ro.

Inițial, medicii din Vatra Dornei au vrut să-l trimită pe bietul sucevean la Iași, dar au fost refuzați și l-au transportat la Spitalul Județean Suceava.

„A fost o intervenție destul de complicată pentru că nu reușeam să tăiem cu nimic acel inel. Am avut noroc că medicul ortoped de gardă, doctorul Oțel, a adus în UPU un clește, folosit la intervențiile chirurgicale ortopedice, și cu acel clește am reușit să tăiem bijuteria care începuse deja să-i provoace pacientului ischemie” a spus medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava. Operația a decurs 30 de minute, fiind nevoie de o anestezie locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here