Un tânăr de 29 de ani, bătut, dezbrăcat şi lăsat să moară în Arad!

0
286
Timp de citit: 2 minute

Un tânăr de 29 de ani din Arad a fost bătut până a ajuns în stare de inconştienţă.

Tânărul a fost dezbrăcat, hainele i-au fost arse şi atacatorii, cel mai probabil drogaţi, l-au lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Arădeanul a ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe Arad cu dinţii rupţi şi fractură de maxilar. Din pricina rănilor şi a multitudinii de intervenţii chirurgicale necesare, tânărul a fost transferat la Timişoara.

”În noaptea de 16 spre 17 august am fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că în fața imobilului său se află un bărbat întins pe trotuar care este dezbrăcat complet și prezintă leziuni la nivelul feței. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un arădean de 29 de ani ar fi fost agresat de un alt arădean de 22 de ani în urma unui conflict spontan.

Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta” a transmis un reprezentant al IPJ Arad.

Rudele tânărului spun că acesta ar fi fost bătut şi jefuit, furându-i-se telefonul şi banii pe care îi avea asupra sa.

Sursa foto: Antena3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here