Un taximetrist a pus la punct un client beat și agresiv

0
249
taximetrist

Duminică seară, în jurul orei 23:00, un taximetrist din Suceava a fost solicitat pentru a duce un bărbat din comuna Stroiești până în comuna Râșca.

Șoferul de taxi a observat că bărbatul era în stare de ebrietate, dar nu a refuzat cursa.

La sosirea în comuna Bogdănești, clientul i-ar fi cerut taximetristului să oprească autoturismul pentru necesități fiziologice. Imediat după ce șoferul a oprit mașina pe partea dreaptă a drumului, bărbatul din Stroiești ar fi încercat să îl lovească pe șofer. Șoferul nu s-a lăsat mai prejos și l-a lovit pe client cu pumnul în față.

Taximetristul a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale clientului. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticată cu „contuzie ușoară facială”.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

De asemenea, polițiștii i-au aplicat bărbatului din Stroiești o amendă contravențională, întrucât nu avea asupra sa declarație pe proprie răspundere. Taximetristul a prezentat polițiștilor o adeverință pentru justificarea deplasărilor în intervalul orar 23:00-05:00, eliberată de către angajator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here